MEGAN THEE STALLION VEROVERT DE GRAMMY AWARDS 

2021 begint geweldig voor Megan Thee Stallion. Na een rotsachtig 2020 heeft de vrouwelijke MC de twijfelaars de mond gesnoerd na een meer dan geslaagde Grammy-avond. Meg begon de pre-show met een eerste Grammy onder haar naam en daar bleef het niet bij. Tijdens de grote show won de rapper beste rookie van het jaar en daarmee is Megan Thee Stallion de eerste vrouwelijke rapper die de prijs in ontvangst neemt na Lauryn Hill in 1999.

De “Hot Girl” gaf ook een van de weinige optredens van de avond. Ze begon haar set met “Body” en het nu door critici bejubelde “Savage”. Na Meg’s solomoment kwam Cardi B het podium op en bracht het duo de allereerste live uitvoering van hitsingle “WAP”.

Naast beste rookie en beste rap performance won Thee Stallion ook de prestigieuze beste rap Grammy. Dat is de belangrijkste hiphop Grammy naast beste rap album. Ze nam de prijs in ontvangst naast Beyoncé die meewerkte aan het nummer dat Meg op de kaart zette. Ze was ook genomineerd voor record of the year die gewonnen werd door Billie Eilish.