Mac Miller en Ariana Grande uit elkaar

Het lijkt erop dat Mac Miller en Ariana Grande geen item meer zijn. Volgens TMZ maakten de twee stilletjes een einde aan hun relatie nadat hun werkschema’s te druk waren geworden, maar ze zijn beste vrienden gebleven.

Bronnen zeggen dat Mac en Ariana allebei veel van elkaar houden en dat ze dit blijven doen, maar alleen als vrienden en niets meer.

De twee zijn al samen sinds september 2016. Mac was er ook voor Ariana tijdens en na de tragedie van de bomaanslag in Manchester.

Ariana bereidt zich voor op het behandelen van fans op haar langverwachte nieuwe album in juli genaamd Sweetner, dat wordt geleid door de single “No Tears Left To Cry”. Dus misschien is het waar dat Ariana zich moet concentreren op haar album en het drukke drukke schema, maar Als je echt van iemand houdt, denk ik dat ze nog steeds bij elkaar zouden zijn, ongeacht haar ‘schema’. Klinkt als een persbericht, kom naar buiten als je het mij vraagt, maar wie weet echt anders dan zij.

🌩

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

“Bronnen zeggen dat Mac en Ariana allebei veel van elkaar houden en dat ze dit blijven doen, maar alleen als vrienden en niets meer.“

lost (& recently discovered) dwt files #98 #greatyear #cantbelieveiwas5inthispic

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op