Lil Wayne beschuldigt Birdman van weigering om Nicki Minaj en Drake contracten

Lil Wayne is teruggegaan naar de rechtbank en beschuldigt Birdman van het weigeren van documenten met betrekking tot Nicki Minaj en Drake.

Op 21 februari diende Wayne een motie in om de productie van documenten te verplichten in zijn jarenlange proces van $ 50 miljoen dollar tegen Birdman’s Cash Money Records.

Wayne beschuldigt Birdman van het misleiden van de rechtbank door te doen alsof Cashgeld alle documenten in zijn bezit heeft overhandigd.

Hij zegt dat contant geld 121.000 pagina’s aan documenten opleverde, maar noemt ze meestal saai boekhoudkundige verslagen opgesteld door Universal Music, waar het contante geld onder valt. Wayne zegt dat Cash Money de opdracht had om documenten te produceren, maar blijft weigeren om belangrijke informatie die in de zaak nodig is, over te dragen.

Wayne zegt dat de informatie die Cash Money weigert om te zetten, documenten omvat die betrekking hebben op Nicki Minaj en Drake. Hij eiste alle records met betrekking tot Nicki en het label sinds 2011. Wayne wil informatie over Cash Money’s deals met Drake, maar beweren ze geen documenten beschikbaar te hebben.

De rechter moet nog beslissen over de motie.

“Wayne beschuldigt Birdman van het misleiden van de rechtbank door te doen alsof Cashgeld alle documenten in zijn bezit heeft overhandigd.“