Lil Pump’s set op Lollapalooza afgesloten omdat het publiek te wild was

Lil Pump moet de beste tijd van zijn leven hebben. Pump was een van de vele artiesten op het Lollapalooza-festival dit jaar in Chicago, en blijkbaar was zijn set te gek voor de veiligheid daar.

In een video gepost op Twitter kun je zien hoe groot het publiek was voor de prestaties van Pump. Hij springt over het podium als de menigte wild wordt, maar het ziet er niet uit als iets bijzonders. Het publiek lijkt te genieten van de muziek, op en neer te springen en elk woord te reciteren. Toch vond de beveiliging de noodzaak om de uitvoering af te sluiten.

Pump ging naar sociale media om te ventileren nadat zijn set was uitgeschakeld. “Lollapalooza luister, dat was wat rotzooi,” verklaart hij. “Je stopt mijn hele set omdat iedereen te hard ging, mensen vielen flauw. Ik stopte de show, greep iedereen die flauwviel, en ze stopte nog steeds mijn set omdat iedereen te hard ging. Het stond op het punt een rel te veroorzaken. ‘

#lilpump speaks

Een bericht gedeeld door DJ Akademiks (@akadmiks) op

“Het publiek lijkt te genieten van de muziek, op en neer te springen en elk woord te reciteren. Toch vond de beveiliging de noodzaak om de uitvoering af te sluiten.