Lauryn Hill stelt de show uit van september tot mei wegens verkoudheid

De misadventures van Lauryn Hill komen gewoon niet ten einde.

Een paar dagen nadat het nieuws brak dat de legendarische zanger voor meer dan $ 400.000 werd vervolgd in onbetaalde creditcardschuld, werd aangekondigd dat ze een optreden in Irving, TX moest afzeggen nadat ze verkouden was. Nu is de show gepland in mei als mevrouw Hill beer wordt, maar zoals onze man Joe Budden het zo welsprekend vond … het is september.

Natuurlijk, de meest logische verklaring is dat mei gewoon de volgende beschikbare datum was die werkte voor zowel Hill als de Irving locatie, maar het is een ander verhaal op het bord voor Lauryn Hill annuleringen, uitstel en regelrechte no-shows.

Eerder in september bleek dat Hill Santigold en Nas uit haar tournee verwijderde. Santigold reageerde op Twitter om te reageren op gefrustreerde fans zei dat het het management van Lauryn Hill was die “productieproblemen” als reden voor de beslissing hadden gebruikt. Nas, had niet gereageerd.

“Een paar dagen nadat het nieuws brak dat de legendarische zanger voor meer dan $ 400.000 werd vervolgd in onbetaalde creditcardschuld, werd aangekondigd dat ze een optreden in Irving, TX moest afzeggen nadat ze verkouden was.