Lana Del Rey vuurt terug bij Azealia Banks: “U weet de add-on.”

Lana Del Rey gaf haar mening over de controversiële SNL-verschijning van Kanye West en zijn steun voor Trump, en zei: “Trump die onze president werd, was een verlies voor ons land, maar jouw steun aan hem is een verlies voor de cultuur.” Terwijl velen haar bewering ondersteunden, bekritiseerde Azealia Banks de zangeres en zei dat ze “moe was van blanke vrouwen in Hollywood en hun neppe onschuldige agenda’s.” Nu heeft Lana Del Rey gereageerd en liet Banks weten dat ze op elk gewenst moment kon ‘stoppen’. Lana Del Rey’s ruzie met Azealia Banks is net wat meer geëscaleerd. Lana ging naar Twitter om een ​​paar tweets richting Banks af te vuren. “@shopcheapyxo je kent de add-on, trek het op elk moment op, zeg het maar, maar als ik jou was, zou ik het niet doen,” schreef ze. Ze voegde eraan toe: “Banks, je kon de beste vrouwelijke rapper in leven zijn geweest, maar je hebt het verpest.”

Banks bleef schieten op Lana door kritiek te leveren op het fysieke uiterlijk van de zangeres, inclusief haar gewicht en neus. Lana maakte echter duidelijk dat ze een geweldige chirurg en een psychiater voor Banks heeft. ‘Ik stuur je het nummer van mijn chirurg en een goede psychiater die ik ken in LA – je psychemediciens werken niet zo goed”, schreef Lana.

“Terwijl velen haar bewering ondersteunden, bekritiseerde Azealia Banks de zangeres en zei dat ze “moe was van blanke vrouwen in Hollywood en hun neppe onschuldige agenda’s.”