Kodak Black is uit de gevangenis

De eerdere rapporten waren waar. Kodak Black is nu een vrije man. Om middernacht werd de 21-jarige rapper vrijgelaten uit Broward County Jail nadat hij zeven maanden van zijn oorspronkelijke jaarlange straf had uitgezeten. Zoals het op vrijdag werd gemeld, ging de rapper van Florida, geboren in Dieuson Octave, regelrecht naar het huis van zijn moeder na zijn uitstapje om zijn kind te zien en uiteindelijk weer aan het werk  gaan in de studio.

Als je je dit herinnert, werd Kodak eerder dit jaar gearresteerd voor een hele reeks aanklachten, waaronder grootschalige diefstal van vuurwapens, bezit van marijuana en het verwaarlozen van een kind. Hij had in totaal 7 aanklachten, waarvan er uiteindelijk vijf uiteindelijk werden afgezet, waardoor hij geen twaalf jaar langer kon dienen.

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel hard werk om te proberen al mijn cliënten een tweede kans te geven”, zei Kodak’s advocaat Bradford Cohen  vorige maand tegen Pitchfork over de kortere straf. “We hadden het geluk dat de zaak betreffende […] Kodak was opgelost op een manier die volgens ons eerlijk was door de officier van justitie die de zaak behandelde. Hij kijkt er naar uit om nieuwe muziek te maken en zijn liefdadigheidswerk te verspreiden. ”

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel hard werk om te proberen al mijn cliënten een tweede kans te geven

Kodak