KID CUDI HOUDT NIET VAN NIEUWE TIKTOK TREND

Nu dat de app TikTok zo groot is, hebben artiesten niet altijd te kiezen hoe hun nummer gebruikt zal worden op de app. Dat gebeurde ook met het nummer ‘Day ‘n Nite’ van Kid Cudi. Maar die was daar niet zo’n fan van, dat liet de rapper weten via Twitter.

Hij deelt mee dat hij het niet leuk vindt dat ze op TikTok bepaalde stukken tekst hebben weggeknipt. Bij de trend lip synct iemand de tekst ‘Now look at this’, waarna ze een grappige of emotionele video tonen. Tijdens dat filmpje speelt de instrumental van de rest van het nummer zich af, zoals je hieronder kan zien.

Wanneer een fan reageerde dat het niet zo diep en groot is als de artiest laat uitschijnen, had hij daar de directe respons op. “Ik denk niet dat ik het opblaas door te delen hoe ik me erbij voel. Moest ik aan het ranten zijn, zou het iets anders zijn, maar er is niets mis met het delen van mijn mening. En als je een fan van me bent dan weet je hoe dicht mijn teksten bij mijn hart liggen. Ik ben heel gepassioneerd door wat ik doe, dus wat anderen daarvan vinden is niet zo belangrijk voor mij.”

Vindt jij dat de rapper overdrijft of verpest TikTok echt bepaalde nummers?