Kevin Hart is de tweede rijkste komiek na Jerry Seinfeld

Kevin Hart heeft nogal wat kritiek gekregen sinds hij zich terug trok van het hosten van de Oscars vanwege tweets tegen de LGBTQ gemeenschap. Alleen al omdat hij de Oscars verloren heeft, wil dat nog niet zeggen dat hij geen fortuin heeft verloren sinds de acteur  volgens Forbes de op één na rijkste komiek in de sector is.

Volgens Forbes zijn de totale inkomsten van Kevin dit jaar 57 miljoen dollar, net achter Jerry Seinfeld die $ 57,5 ​​miljoen verdiende. Kevin’s fortuin kwam vooral van zijn tournee, die de grootste komische tournee van het jaar was met de verkoop van één miljoen tickets en Kevin meer dan $ 30 miljoen opleverde. Zijn rol in de remake van Jumanji was ook financieel de moeite waard, aangezien de film bijna $ 1 miljard wereldwijd scoorde.

Toen Kevin de top van de controverse was, bracht hij een video uit waarin hij beschrijft hoe hij is veranderd tot een andere man.

“Als u mijn geschiedenis of verleden wilt doorzoeken en uzelf boos wilt maken met wat u vindt, is dat goed met mij, ik ben bijna 40 jaar oud en ik ben verliefd op de man die ik ben”, schreef hij. “JIJ LEEFT en JIJ LEERT & JIJ GROEIT & ik leef voor liefde … Neem alsjeblieft je negatieve energie en zet het in iets constructiefs.”

“Volgens Forbes zijn de totale inkomsten van Kevin dit jaar 57 miljoen dollar, net achter Jerry Seinfeld die $ 57,5 ​​miljoen verdiende.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Caption this 😂😂😂😂

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real) op