“KENDRICK LAMAR INSPIREERDE MIJ”

Roddy Ricch deelde op ‘The Breakfast Club’ dat Kendrick Lamar een inspiratie voor hem was. De jonge rapper bracht een weekje geleden zijn debuutalbum ‘Please Excuse Me For Bein Antisocial’ uit.

Het was een zeer goed jaar voor de jonge rapper van Compton. Hij bracht zijn debuutalbum uit, ging op tour met Post Malone, stond op verschillende festivals en mocht zijn inspiratie Kendrick Lamar voor de tweede keer ontmoeten.

Roddy deelde op ‘The Breakfast Club’ dat hij op zijn 14de Lamar ontmoette en de kans kreeg om te rappen voor Kendrick. De artiest verteld dat ze een cool gesprek hadden maar dat dat er niet voor zorgt dat hij ooit op het niveau van Lamar geraakt. Hij zegt dat Kendrick er miljoenen uren meer in steekt dan hem.

Roddy Ricch kreeg een tijdje geleden de kans om de Kendrick Lamar nog eens te ontmoeten. Ook deze conversatie noemt Ricch inspirerend. Hij had vragen over hoe hij als opkomend artiest het beste met zijn geld om kan gaan. De artiest vindt dat Lamar hem daar het beste bij kan helpen aangezien Roddy zegt alles te danken heeft aan Lamar.

Auteur: Ygaël