Katy Perry en Rihanna hebben beef

Katy Perry glimlachte misschien breed op een foto naast Rihanna op de Met Gala vorige week, maar bronnen zeggen dat het allemaal voor de show was aangezien de twee zogenaamd niet meer spreken. Volgens The Sun hebben de twee al meer dan een jaar niet gesproken en weet niemand echt waarom.

“Omdat Rihanna de Met Gala hostte, moest ze poseren met veel van de beroemde gasten, maar het was echt ongemakkelijk toen ze werd gevraagd om op de foto te gaan met Katy,” vertelde de bron. “Ze zijn altijd close geweest, maar Rihanna’s uitdrukking op de foto zegt het al … Katy was overstuur over de hele situatie omdat Rihanna koud tegenover haar was en ze niet was uitgenodigd op Riri’s afterparty.”

Katy heeft het net goed gemaakt met vijand Taylor Swift, maar het lijkt erop dat er weer drama is. “Ze hadden geen grote problemen met één specifiek ding, maar na verloop van tijd is hun vriendschap.” voegde de bron eraan toe. “Sommige vrienden hebben gezegd dat ze uit elkaar zijn gegroeid toen Katy met Orlando Bloom begon te daten … maar de realiteit is dat niemand precies weet wat er tussen de twee vriendinnen is gebeurd.”

“Katy heeft het net goed gemaakt met vijand Taylor Swift, maar het lijkt erop dat er weer drama is.“