Kanye West is nog steeds fan van Donald Trump

Hoewel Tekashi 6ix9ine op dit moment de meest polariserende figuur in rap zou kunnen zijn, heeft Kanye West deze titel wel meer dan één keer gekregen. Kanye spreekt, we luisteren en geven hem een ​​platform als een van de meest invloedvrijke mensen ter wereld. Toen Ye langskwam bij de Trump Tower nadat Trump genomineerd was als de volgende president van de Verenigde Staten, werden fans aan beide kanten van het politieke spectrum gek.

Trump verklaarde tijdens hun ontmoeting dat ze al lange tijd ‘vrienden’ waren en nu gaat Kanye een stap verder door zijn aanbidding van de man te verkondigen. Vanmorgen merkte Hot-radio-host Ebro op dat hij een gesprek met Kanye voerde over zijn tweets over Candace Owens, waar de rapper zijn liefde voor haar manier van denken verklaarde. Veel van zijn fans waren in de war over hoe hij een vrouw kan steunen die openlijk de Black Lives Matter-beweging bashed.

Terwijl Ebro en zijn collega’s ervan overtuigd zijn dat Kanye zijn posts op sociale media gebruikt als promo voor zijn opkomende albums, kan het zijn dat Kanye gewoon schrijft wat hij gelooft.

Bekijk de video van Hot 97 hieronder.

“Terwijl Ebro en zijn collega’s ervan overtuigd zijn dat Kanye zijn posts op sociale media gebruikt als promo voor zijn opkomende albums, kan het zijn dat Kanye gewoon schrijft wat hij gelooft.“