Kanye West is bijna miljardair volgens Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft tijdens haar optreden op de Jimmy Kimmel Live een heleboel verteld. Het onderwerp van het financiële succes van haar zus, Kylie Jenner, werd besproken tijdens het interview. Kylie staat op het punt een miljardair te worden en het lijkt erop dat een ander familielid op hetzelfde pad zit.

Jimmy Kimmel vroeg zich duidelijk af hoe Kim zich aan haar jongere zusje aanpaste toen hij vroeg: “Je bent toch niet bijna een miljardair?” Kim reageerde in een soort grapje: “Ik zou zeggen dat mijn man er bijna één is, dus dat maakt mij er één, toch?”.

Blijkbaar is dit niet echt een grap. Volgens The Blast hebben bronnen uit de West-familie verklaard dat de waarde van Yeezy 1,5 miljard dollar bedroeg. Dit beweerde Kanye op Twitter in april:

“We have 160 positions to fill by the end of the year. Yeezy will hit a billion dollars this year. It is the 2nd fastest growing company in history. It is a unicorn on its way to becoming a decacorn”

(We hebben 160 posities om tegen het einde van het jaar in te vullen. Yeezy zal dit jaar een miljard dollar slaan. Het is het tweede snelste groeiende bedrijf in de geschiedenis.” Het is een eenhoorn die op weg is om een decacorn te worden )

Het lijkt erop dat Kanye, die de belangrijkste stakeholder van het sneaker-merk is, toch 100 procent de waarheid zei.

We have 160 positions to fill by the end of the year. Yeezy will hit a billion dollars this year. It is the 2nd fastest growing company in history. It is a unicorn on its way to becoming a decacorn

Kanye West