Kanye West Channels Yandhi: Nodigt dakloze rapper uit voor de studio

Als Kanye West er iets mee te maken heeft, kan de wereld binnenkort kennis maken met de nieuwe rapper : Nino Blu.

“Het universum werkt op mysterieuze manieren”, zegt Blu in een nieuwe clip die is geüpload naar Ye’s Twitter.

Het lijkt erop dat Kanye dit weekend zijn beeld van altruïsme, Yandhi, liet doorschemeren toen hij een willekeurige man op straat vond die dakloos was.

“Mijn naam is Nino Blu en ik ben hier met Kanye West,” begint onze man in kwestie. “Mijn verjaardag was de andere dag en ik ben net dakloos geworden omdat mijn huisgenoot een beetje gek was en ben ik hier op straat en nu brengt Kanye mij naar de studio.

“Hij hoorde me rappen, hij zegt dat ik goede energie heb en hij zal me wat beats laten zien, ik voel me enorm gezegend.” Ik voel me heel gelukkig. “Ik heb het gevoel dat God gewoon op me uitkijkt. Echt helemaal geen woorden om te beschrijven wat er aan de hand is. Dit voelt als een gekke wonder. Ik wil dat iedereen weet dat als je een droom hebt of alles hebt dat je nastreeft, doorgaan tot het einde, want je  weet niet wat er zou kunnen gebeuren. Het universum werkt op zeer mysterieuze manieren, ik voel me extreem gezegend met Kanye West. ‘

Ondertussen filmt Kanye Nino’s getuigenis en toont hij zijn gezicht in het begin om zijn betrokkenheid te tonen.

“”Het universum werkt op mysterieuze manieren”, zegt Blu in een nieuwe clip die is geüpload naar Ye’s Twitter.