Juice WRLD sterft op 21-jarige leeftijd

De Amerikaanse rapper stierf gisteren onverwacht, de hele muziekwereld reageert gechoqueerd en fans weten niet wat ze ervan moeten maken. Juice kreeg een beroerte op de luchthaven van Chicago en stierf later in het ziekenhuis.

Juice WRLD was net onderweg naar de piek van zijn carrière, hij stond op het punt om een nieuw project te releasen. Eerder dit jaar bracht hij “Deatch Race for Love” uit, zijn tweede album. Het album was een perfecte opvolging op zijn vorige album “Goodbye & Good Riddance” wat het nummer “Lucid Dreams” bevatte, het nummer dat ervoor zorgde dat iedereen de naam Juice WRLD kende.

De artiest had ook een zeer groot jaar. Zo ging hij op tour met Nicki Minaj, tourde hij door de VS en stond hij op festivals over de hele wereld. Hij stond 2 keer in België dit jaar. Misschien zag je hem wel in Brussel met “The Nicki WRLD Tour” of deze zomer op het Les Ardentes festival.

Artiesten zoals Drake, Lil Yachty en Chance The Rapper gaven de rapper een laatste eerbetoon via instagram. Andere artiesten weten net zoals vele fans niet wat ze ervan moeten maken. Zo reageert Ski Mask The Slumpgod emotioneel op Juice WRLD zijn dood, de rapper verloor in 2018 zijn andere goede vriend XXXTentacion.

Auteur: Ygaël