Joe Budden legt uit waarom hij niet gaat reageren op Eminem

Sinds hij zich terugtrekt uit de rapgame, is Joe Budden naadloos overgestapt op zijn rol als hip-hopcommentator. Zijn meningen zijn polariserend genoeg om hem relevant te houden, terwijl zijn kennis van de cultuur hem verschillende platforms toestaat om echt geloofwaardig te klinken. Zijn stijl is bekritiseerd, omdat velen geloven dat hij misschien een beetje te hard is, maar uiteindelijk zijn zijn meningen én alleen dat: meningen. Mensen stemmen elke week af om naar zijn podcast te luisteren en hij blijft kansen krijgen om zijn mening te uiten. Als het op Eminem aankomt, is hij echter niet van plan de microfoon te nemen om op hem te reageren.

Tijdens een telefonisch interview met HipHopDX, sprak Budden over de vraag of de Kamikaze van Eminem tegenover hem de kansen op een comeback vergroot. Zoals hij in het verleden heeft gezegd, is zijn pensioen definitief en niets zal hem ooit weer in het spel laten komen. Hij zei: “Ik zou het niet doen, ik zou het niet doen, ik zou de microfoon niet willen nemen en in de studio komen om strikt te reageren op twee rapbarz.” Ik denk dat dat in tegenspraak zou zijn met mijn pensioen en alle werk dat ik tot nu toe heb gedaan. ”

Hij vervolgde: “Ik ga niet alleen naar de studio om iemand anders het voordeel te geven om te zeggen:” Ja, Joe reageerde. ” Ik ben met pensioen, ik meen het. En niet voor twee rapbarz is wat ik zeg. ” Joe Budden is tegenwoordig overal en hij is niet van plan om er gewoon voor te antwoorden. Zijn aanwezigheid is nog steeds ongelooflijk in de cultuur, terwijl hij constant opduikt om via zijn vele platforms commentaar te leveren over hippe onderwerpen.

“Tijdens een telefonisch interview met HipHopDX, sprak Budden over de vraag of de Kamikaze van Eminem tegenover hem de kansen op een comeback vergroot.