Jamie Foxx herinnert zich de wilde houseparties in zijn huis met Drake en Diddy

Misschien heb je wel eens gehoord van het ongelofelijke huisfeest van Jamie Foxx na het hosten van de 2018 BET Awards, maar als je een uitnodiging waard bent, had je geweten dat Foxx dit soort feestjes al heel een tijdje geeft. In feite was hij niet alleen host van enkele van de grootste artiesten in de muziek, hij interviewde ze en liet ze optreden. “Wat ik altijd al heb willen doen, is verschillende artiesten op dezelfde plek zien.”, zei hij in een interview met Complex, waarin hij terug keek naar vroegere feestjes waar hij Diddy had laten komen en motiverende speeches op een microfoon gaf. Hij herinnert zich ook dat hij Jay-Z en Pharrell vroeg in hun carrière ontmoette op sommige van zijn feestjes.

“Ik heb dat nu gedaan voor Drake, Ross, 2 Chainz. Altijd als iemand wordt gevierd organiseer ik een feest en noem ik het ‘On My Balcony'”, zei hij. Volgens Foxx kwam ook het Drake-evenement vroeg in zijn carrière. “Het waren 2500 mensen, en ik zou zeggen dat 2000 vrouwen telden … Drake komt opdagen, het is zijn eerste album, dus de kleding paste niet, hij had nog geen klerenmaker… Ik had een drive-in poster van zijn foto met de erwt-jas. ”

Na het interviewen van de rapper, herinnert Jamie zich dat hij Drake vertelde dat hij moest optreden. Toen Drizzy niet zeker wist wat te doen, zei Foxx dat hij “iets moest zingen”, waarmee hij akkoord ging door “Find Your Love” te zingen met een zeer warm ontvangst: “Place goes up in flames!”

“Ik had om vier uur ‘s morgens een concertpianist en speelde alle muziek van Drake unplugged af, en toen hebben we erop gerapped,” herinnerde hij zich. Het klinkt absoluut als iets dat veel Drake-fans zouden hebben willen zien.”

Tot nu toe heeft Foxx interviews gehouden met Denzel Washington, Benicio Del Toro en Dwayne “The Rock” Johnson in zijn nieuwe webserie.

“Ik had om vier uur ‘s morgens een concertpianist en speelde alle muziek van Drake unplugged af, en toen hebben we erop gerapped,” herinnerde hij zich. Het klinkt absoluut als iets dat veel Drake-fans zouden hebben willen zien.“

Jamie Foxx