Jada Pinkett Smith onthult dat zij & Willow nieuwe muziek gaan uitbrengen

Jada Pinkett Smith organiseerde afgelopen weekend een evenement voor de jeugd in het James Bridges Theatre van UCLA in Los Angeles. Smith is een professioneel in verschillende kunsten, waaronder muziek en acteren. Ze sprak met een theater vol jeugdige kinderen over hoe ze de toekomst in handen konden nemen. ‘Veel mensen laten je het geld of de kleding zien,’ verklaarde Wale. ‘Ze laten je niet zien hoe ze daar komen. Ze laten je de race niet zien. Ze laten je gewoon de finish en de trofee zien. Onthoud altijd dat er een race is. Altijd. “Smith deelde hetzelfde gevoel. “Jullie krijgen allemaal de glamoureuze kant van Beyoncé te zien, maar zij is één van de hardste werkende vrouw in deze branche!” zei ze.

Na de discussie sprak Smith met Billboard over verschillende onderwerpen binnen de entertainmentindustrie. Tijdens de interview onthulde Smith dat zij en haar dochter Willow aan nieuwe muziek werken: “Ik heb eigenlijk een liedje met Willow dat we samen hebben gedaan, het heet” Dear Father “en we werken er nog steeds aan.” De trotse moeder vertelde dat haar getalenteerde dochter al een tijdje droomt van een samenwerking met haar moeder: “Willow heeft altijd al wat dingen met me willen doen,” legde ze uit. “Ze groeide op met Wicked Wisdom op tournee, dus het is altijd haar droom geweest om met de band te spelen en met me op het podium te spelen .Het is erg leuk, dus we denken eraan om vier liedjes te maken of zoiets.”

“Ik heb eigenlijk een liedje met Willow dat we samen hebben gedaan, het heet” Dear Father “en we werken er nog steeds aan.“