Iggy en Tyga op een yacht samen in Miami

Net nadat ze haar nieuwste EP Survive The Summer op vrijdag had uitgebracht, is miss Iggy Azalea met één van haar oude vrienden en ‘Kream’-medewerkers, Tyga, op een yacht in Miami gegaan. Het duo werd gezien op de luxe boot voordat ze gingen optreden in LIV op zondagavond.

In ander nieuws over haar nieuwste project, besprak de 28-jarige Australische rapper onlangs haar keuze om een ​​album uit te brengen in plaats van een mixtape.  “Ik had het gevoel dat ik een risico liep door terug te gaan naar mijn mixtape-sfeer,” vertelde ze aan RapUp. “Ik ging in tegen wat mijn recept voor succes de afgelopen jaren was geweest. … Nu, op een groter platform, hoe zouden die mensen zich voelen over mixtape Iggy? ”

Over het onderwerp van haar en Tyga’s vriendschap, die ze in 2009 had leren kennen, gaf ze hem een ​​paar woorden van advies toen hij zijn nummer “Taste” aan het voorbereiden was.

“Mensen willen in principe ‘Rack City’ Tyga zien”, vertelde ze toen aan Tyga. “Ik had zoiets van,” Mensen willen zien dat je je lul eruit haalt en er gewoon iemand mee klapt. “Muzikaal gezien willen we dat van je.”

“Het duo werd gezien op de luxe boot voordat ze gingen optreden in LIV op zondagavond.