HOTTEST TRACK OF THE WEEK – LOS

Deze week staat het nummer ‘LOS’ van Hanz K in de spotlight als hottest track of the week. Het nummer draagt een dubbele betekenis, langs de ene kant kunnen we niet meer los gaan op feestjes dankzij COVID-19 maar langs de andere kant zijn er nog andere manieren waarop je los kan gaan en jezelf kan amuseren.

Hanz K is niet de rapper zijn echte naam, dat is Stijn Bouve Hans K. Hij kreeg de naam van zijn vrienden nadat hij begon te rappen. Hanz Kazan bleek een tovenaar te zijn, en wat hij hier deed met rappen was ook wel een beetje magie. Maar de artiest is niet meteen begonnen met rappen, hij is er een beetje ingerold. Hij begon met het schrijven van verhalen, dat evolueerde al snel naar het schrijven van gedichten wat dan weer leidde tot het schrijven van rap teksten. Graag wilt hij hier toch ooit van kunnen leven, maar Hanz zou toch ook graag een voetje in de mediawereld hebben staan. Maar hij wilt wel altijd zijn eigen baas kunnen blijven.

Hij droomt ervan tijdloze muziek te maken dat ook in andere landen ooit erkent wordt. Hij zou ook heel graag ooit een nummer kunnen maken samen met Nederlandse rapper Kevin.

Wat zeker ook belangrijk is om te vermelden is dat Hanz een studerende artiest is. Zijn leven bestaat momenteel uit het volgen van online lessen, het schrijven van nieuwe muziek, het plannen van zijn toekomst en zeker niet te vergeten, het uitlaten van zijn hond.