GTAV BRENGT BIJ NIEUWE UPDATE EEN INDRUKWEKKEND HIPHOP AANBOD MET ZICH MEE

GTAV brengt bij nieuwe update een indrukwekkend Hiphop aanbod met zich mee 

Bij de nieuwe update komen er heel wat nieuwe Hiphop nummers bij en zelfs een UK Hiphop based zender. Het kanaal op de game zal gehost worden door Danny Brown en Skepta.

Als je de game zelf wel eens speelt weet je zelf wel dat er een aantal originele radiozenders te beluisteren zijn. Je hebt een zender voor elk genre en nu komt er ook een Hiphop zender dat vooral UK based is. Natuurlijk zal je ook wel kunnen genieten van andere rappers als DaBaby of Megan Thee Stallion.

Vanaf 12 december kan je luisteren naar ‘iFruit Radio’ met Danny Brow en Skepta als host. Je hebt misschien je favoriete artiest een nieuw nummer zien delen dat beschikbaar zal zijn op ‘iFruit Radio’. De lijst met 27 nummers die op het kanaal te horen zullen zijn is eerder deze week vrijgegeven.

Je zal dus onder andere kunnen luisteren naar ‘Greaze Mode’ van Skepta, ‘Hot’ van Young Thug en ‘Highest in The Room’ van Travis Scott maar er verschijnen ook heel wat unreleased nummers op het kanaal. Zo zal het nummer ‘Knock Your Block Off’ van Jme voor het eerst digitaal te beluisteren.

Maar rappers Denzel Curry en YBN Cordae deelden ook al eerder mee dat hun nieuwe nummer ‘Alienz’ voor het eerst te beluisteren zal zijn op ‘iFruit Radio’.

Auteur: Ygaël