FACEBOOK BRENGT RAP PLATFORM UIT

Facebook is een van de grootste bedrijven op aarde, en nu hebben ze een nieuw social media platform uitgevonden. Het heet ‘BARS’ en het wordt beschreven als TikTok, maar dan om te rappen over beats. Ze is momenteen nog in de test fase, maar echt lang zullen we niet moeten wachten als ze goedgekeurd wordt.

Gebruikers krijgen de kans om 60 seconden lang te rappen over een beat naar keuze. Andere mensen kunnen dan een ‘vuur’-emoji reageren wanneer het goed gedaan is. Er zijn nog wel enkele problemen, je krijgt als gebruiker nog niet de kans om een video te pauzeren en het is ook nog te moeilijk om andere gebruikers te volgen. Natuurlijk wordt dit nog opgelost tegen dat de app beschikbaar wordt gesteld voor het grote publiek. Het is vooral de bedoeling dat mensen nu wel kunnen rappen, ook al hebben ze de middelen er niet voor.

De app zal middelen als auto-tune en een rijm woordenboek beschikbaar stellen. Ook grote artiesten krijgen de kans om te tonen wat ze kunnen in verschillende uitdagingen.