DONALD GLOVER VINDT TELEVISIE ‘TE SAAI, MENSEN ZIJN BANG OM GECANCELD TE WORDEN’

Glover aka Childish Gambino wil graag ‘experimentele fouten‘ zien gebeuren op televisie. Wat we daaronder moeten verstaan blijft voor nu nog onduidelijk. Maar de nieuwe seizoenen van Atlanta, die nu in productie zijn, zouden daar verandering in kunnen brengen.

De acteur deelde een aantal eerder vage tweets waarin hij zijn mening teweeg brengt in de discussie die enumerators momenteel houden. Velen vinden huidige televisie en cinema een beetje saai om te recenseren. Maar volgens Glover is er een verklaring te vinden in de angst van vele film- en televisiemakers.

“We krijgen saaie televisie, zelfs geen experimentele fouten, omdat mensen bang zijn om gecanceld te worden. Ze kunnen alleen met de esthetiek knutselen, terwijl velen zelf weten dat ze daar niet zo goed in zijn.” vertelt Donald. Met gecanceld bedoelt hij het in de zin van dat zenders zullen beslissen de shows niet meer te draaien.

In Februarie werd aangekondigd dat Glover samen met Phoebe Waller-Bridge zou meespelen in een nieuwe spin van ‘Mr. & Ms. Smith’. Dit keer in de vorm van een Amazon Prime serie. Donald en zijn broer Stephen hebben die maand ook een deal gesloten met de streamingdienst. Ook over het derde en vierde seizoen van Atlanta had de acteur heel wat te zeggen. Hij meent dat het zeer bijzondere afleveringen worden en meent zelfs in de buurt te komen van ‘The Sopranos’. Dat was een zeer succesvolle show over een mafia familie.