DIDDY’S BIG 50

Hiphop mogul Diddy werd onlangs 50 en dat vierde hij in stijl! Als je afgelopen week actief was op social media zijn de extravagante kiekjes van Diddy’s birthday bash je vast en zeker bijgebleven. Het exclusieve feestje werd bezocht door DE bekendste sterren van de music industry.

De genodigden op het feestje waren niemand minder dan Beyoncé en haar man Jay Z, Kanye West en The Kardashians en elke bekende kop die je je maar kan voorstellen!

Tijdens het feestje was de rapper Saweetie helemaal starstruck door haar ontmoet met Queen B, de vrouwelijke artiest bekend van de hit “My Type” was helemaal in de wolken!

Beyoncé kreeg heel wat bekijk op de party en dat is ook haar man niet ontgaan, die nam namelijk de telefoon van een vreemde af na de man betrapt werd van het filmen van Beyoncé, daar kon Jay niet mee lachen.

Op dat kleine incident na verliep het feest zeer goed, elke ster was te vinden op de dansvloer. De voldane birthday boy deelde na het evenement nog een aftermovie op zijn Twitter!

Author: Maxim