Diddy viert de verjaardag van Kim Porter met Beyonce, Jay Z, Mary J. Blige & meer

Gisteren zou de 48ste verjaardag van Kim Porter zijn geweest en hoewel moeder, actrice en model er niet meer is, viert haar familie haar leven op haar geboortedag met vele goede vrienden naast hen. Volgens Page Six rondde Diddy, Beyonce, Jay Z, Mary J. Blige, French Montana, Usher, Evan Ross en meer af voor een in Los Angeles.  Bronnen beschrijven hoe de legendarische muzikant “George Clinton kwam om zijn respect te betuigen voor Kim’s verjaardag, hun kinderen en voor Diddy. Diddy’s zonen: Quincy, Justin en Christian vierden ook allemaal de verjaardag van hun moeder. Het was een samenkomst van liefde en dansen.” De hele dag was Diddy bezig met het delen van updates op Instagram, waarbij hij zijn ex een fijne verjaardag toewenste met talloze familiefoto’s en ontroerende bijschriften. “Fijne verjaardag Kim, we houden van je en we missen je. #KimPorterDay”, ondertitelde hij een video, terwijl een ander bijschrift zei: “HAPPY BIRTHDAY KIM !!! We missen je #KimPorterDAY GELUKKIGE GELUKKIGE GELUKKIGE VERJAARDAG.”  Kim is helaas overleden op 15 november. Ze werd in haar huis in Los Angeles gevonden. Ze wordt herinnerd door haar kinderen Quincy, Christian Casey Combs, Jessie James Combs en D’Lila Star Combs evenals haar liefhebbende vrienden en ex-partner, Diddy.

“De hele dag was Diddy bezig met het delen van updates op Instagram, waarbij hij zijn ex een fijne verjaardag toewenste met talloze familiefoto’s en ontroerende bijschriften.”

De hele dag was Diddy bezig met het delen van updates op Instagram, waarbij hij zijn ex een fijne verjaardag toewenste met talloze familiefoto's en ontroerende bijschriften.