Demi Lovato verlaat blijkbaar het ziekenhuis deze week

Volgens berichten dreigen een aantal van haar vrienden en het team haar af te sluiten als ze zichzelf niet laat afkicken.

Demi Lovato werd geconfronteerd met “complicaties” na haar overdosis vorige week, maar het lijkt erop dat ze toch wel goed is. De zangeres zou anderhalve week na haar opname uit het ziekenhuis worden vrijgelaten.

Volgens TMZ stabiliseerde Demi Lovato zich van haar overdosis en haar team maakt nu plannen om haar naar de afkickkliniek te sturen nadat ze is vrijgelaten uit het ziekenhuis. Uiteindelijk moet Demi beslissen of ze gaat rehabiliteren of niet, maar haar vrienden en sommige van haar werknemers maken duidelijk dat als ze niet naar rehab gaat, ze haar zullen uitsluiten.Een van de medewerkers van Demi zei dat ze haar functie neerlegt als Demi geen behandeling krijgt.

Het team van Demi is nerveus over haar beslissing om naar rehab te gaan of niet. Nu zijn ze nerveus of ze er ook daadwerkelijk voor kiest om behandeld te worden. Echter, Demi was ontzettend bang van de overdosis en de daaropvolgende complicaties tot het punt waarop ze geloven dat ze zichzelf voor langere tijd in een live-in revalidatiecentrum zal controleren.

6 ❤️

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

“Demi Lovato werd geconfronteerd met “complicaties” na haar overdosis vorige week, maar het lijkt erop dat ze toch wel goed is. “