De verontruste tweets van Ariana Grande maken fans bezorgd

Ariana Grande heeft van alles dit jaar meegemaakt. Omdat ze nog steeds herstelt van de gebeurtenissen die een jaar geleden plaatsvonden tijdens haar concert in Manchester, zijn haar emoties gedurende een groot deel van 2018 serieus genomen. De hoogtepunten waren de release van haar Sweetener-album en verloofde met Pete Davidson terwijl de dieptepunten slecht waren, het verlies van haar ex-vriend Mac Miller en het feit dat mensen haar de schuld gaven op sociale media. Terwijl ze al een tijdje in de game zit, is Ariana Grande nog steeds zo jong en neemt ze alles extreem hard. Ze neemt momenteel een pauze, maar de vrije dagen lijken haar situatie alleen maar te hebben verergerd toen ze een reeks verontrustende tweets uitdeelde, schijnbaar verwijzend naar haar relatie met Mac Miller of Pete Davidson.

De zangeres  schreef: “Kan ik een goede dag hebben, gewoon één”, en voegt eraan toe hoe moe en emotioneel uitgeput ze is. Ze reageerde vervolgens op haar eigen tweet, waar ze eerder schreef dat alles in orde zou zijn, waarbij ze haar eerdere gevoel negeerde met een ‘grote f****** grap’. Later leek ze iets te doen aan haar relatie met Pete of Mac, om iemand te bedanken voor het feit dat ze van haar hield, terwijl ze het niet ‘verdient’.

Hopelijk voelt Ariana zich vandaag een beetje beter en wordt omringd door liefhebbende vrienden en familie.

“De zangeres  schreef: “Kan ik een goede dag hebben, gewoon één”, en voegt eraan toe hoe moe en emotioneel uitgeput ze is.