DE ALBUMS WAAR WE OP WACHTEN

Wekelijks worden we overladen met nieuwe releases van onze helden, we worden verwend maar snakken toch naar meer. Wie laat ons wachten?!

Childish Gambino

Onze creatieve duizendpoot is van alle markten thuis. Childish Gambino oftewel Donald Glover wist ons deze zomer te overtuigen als Simba in de nieuwe Lion King, zijn show “Atlanta” krijgt een derde EN vierde seizoen maar over nieuwe muziek is nog niks bekend. Het is inmiddels al ruim een jaar geleden wanneer Gambino een bom dropte met zijn muziekvideo “This Is America”. Er gaan geruchten rond dat zijn volgende album wel eens zijn laatste zou kunnen zijn dus daarom zijn we extra benieuwd.

Bryson Tiller

Tijdens de opkomst van Soundcloud in 2016 wist Bryson Tiller ons te verrassen met hitjes zoals “Don’t” en “Exchange”. Dankzij het platform bereikte Tiller onmiddellijk succes en kreeg hij zelfs een platenlabel contract aangeboden door niemand minder dan Drake. Dit wees hij vriendelijk af omdat hij naar eigen zeggen zijn ding wou doen. Na zijn succesvolle debuutalbum bracht hij in 2017 zijn tweede plaat “True to Self” uit. Deze werd minder goed ontvangen en sindsdien is het stil rondom de rapper/zanger.

Big Sean

De rapper uit Detroit is niet meer weg te denken in de huidige scene dankzij successen op commerciële tracks zoals “As Long As You Love Me” van Justin Bieber en de talloze tracks van DJ Khaled waar Big Sean telkens op schittert. Zijn laatste solo release stamt af van 2017 maar werd matig ontvangen. Tijdens de zomer bracht hij de singles “Single Again” en “Overtime” uit dus we kunnen wel eens iets verwachten.

Joyner Lucas

Lucas zorgde voor heel wat aandacht na hij het liedje “I’m Not Racist” uitbracht in 2017. Het liedje gaat over de strijd tussen blank en zwart in Amerika en alles wat er misloopt in het land. Sindsdien promoot hij zijn debuutalbum ADHD maar de release wordt telkens verzet en tot op heden is er nog steeds geen nieuwe datum aangekondigd.