Dancing on your tears: Jenny C. eerste en nieuwe single!

Jenny Cabrals nieuwe single “Dancing on your tears” is vannacht uitgekomen! Als je toen al sliep is de kans groot dat je het nog niet heb gehoord! Maar geen zorgen! De single is te horen via Spotify! Jenny C. is geboren in België en van kaapverdiaanse afkomst. Ze is niet alleen een fantastische zangeres, ze is ook co-host van de late night show “The Weekend Hype Part 1” samen met Hyper Trey op vrijdag avond, sales advisor en een uitstekende jonge moeder.
Altijd gepassioneerd geweest om in de muziekwereld te belanden,is Dancing on your tears niet haar eerste track die ze opgenomen heeft. 2018 was voor haar een jaar met ups and downs en emotioneel heel hard. Dit heeft ze uitgewerkt in haar muziek. Ze heeft gekozen om dit liedje als eerste te releasen omdat het over selflove gaat. Het verhaal achter deze track is uit haar eigen ervaringen en ze hoopt dat het ook andere zal raken. Ga snel op Spotify en luister naar dit nummer vol emotie en waarheid. We kunnen niet wachten om meer van Jenny C. te horen

“Jenny C. is geboren in België en van Kaapverdiaanse afkomst. Ze is niet alleen een fantastische zangeres, ze is ook co-host van de late night show “The Weekend Hype Part 1″ samen met Hyper Trey op vrijdag avond”