Chris Brown’s nieuwe rechtzaak

De vrouw die Chris aanklaagt zegt dat ze in Chris ‘huis door een van zijn vrienden is verkracht en zegt dat ze gedwongen was om orale seks te geven aan een van zijn vrouwelijke vrienden die menstrueerde.

TMZ zegt dat Jane in februari 2017 was uitgenodigd in het huis van Chris en een selectie drugs aangeboden kreeg (die ze niet nam) nadat haar telefoon in beslag was genomen door het team van Chris. Een van Chris ‘vriendinnen dwong Jane de badkamer in en blokkeerde de deur met een bank.

Jane probeerde weg te gaan toen de vrouwen haar bij de keel grepen en haar dwongen orale seks te geven op Lowell. Het werd nog erger toen de vrouwen Jane onderdrukten en “letterlijk op haar gezicht gingen zitten, haar benen gebruikten om haar vast te pinnen terwijl ze [haar] dwong om orale seks met haar uit te voeren.” Jane zegt dat de vrouw ongesteld was en toen ze naar de badkamer ging om haar gezicht af te wassen, kwam Lowell de badkamer in en verkrachtte haar later opnieuw.

Toen ze eenmaal het huis uit was, ging Jane naar een behandelcentrum voor verkrachting en meldde het aan de politie. Chris ‘team moet nog reageren op de beschuldigingen.

“Een van Chris’ vriendinnen dwong Jane de badkamer in en blokkeerde de deur met een bank.“