Chris Brown versiert Shay Mitchell

Chris Brown is op zoek naar een dame en hij maakt het heel duidelijk met zijn talloze Instagram-opmerkingen. Een paar maanden geleden was het de gebruikelijke emoji’s en felicitaties op zijn ex, Karrueche’s, foto-uploads en toen was er nieuws dat hij met Agnez Mo was. Daarna beweerde hij dat model Ammika Harris de zijne was, maar dat is zogenaamd voorbij sinds hij moves maakt met andere vrouwen.

Als je het afgelopen weekend op de MTV VMA’s hebt afgestemd, heb je misschien gezien wat de actrice van Pretty Little Liars, Shay Mitchell, op de rode loper droeg. De 31-jarige droeg een oranje, sprankelende rok en blouse-up en als je het niet gemerkt had, heeft Chris Brown dat wel gemerkt.

Chris reageerde op een foto van Shay en kwam meteen ter zake met: “Shooting my shot” en voegt een aantal sportemoji’s toe. We zijn er niet zo zeker van of Shay terug zal reageren, of dat ze single is of niet, maar de laatste berichten over haar date waren dat ze gelinkt was aan de Canadese televisiehost, Matte Babel.

#ChrisBrown shooting his shot at #ShayMitchell 👀👀👀 📸: @gettyimages

Een bericht gedeeld door The Shade Room (@theshaderoom) op

“Chris reageerde op een foto van Shay en kwam meteen ter zake met: “Shooting my shot” en voegt een aantal sportemoji’s toe.