Celina Powell post vanderschapstest van Offset

Ondanks het feit dat hij een baby gaat krijgen met Cardi B, heeft rapper Offset de laatste tijd een heel ander soort baby-drama gehad, en het kan ernstiger zijn dan hij zich had voorgesteld.

In december werd gemeld dat Instagram-model Celina Powell beweerde dat Offset de vader was van haar ongeboren kind, een claim die hij heeft ontkend. Vorige week kondigde ze aan dat ze haar vorderingen zou bewijzen door Offset een vaderschapstest te laten ondergaan. Nu heeft Powell de resultaten van de test online geplaatst in een Instagram-post (die nu verwijderd is), evenals een video waarin ze de resultaten leest.

De test stelt dat er een “99,99% kans is dat de Offset de biologische vader van het kind is.”

Dat is slecht nieuws voor Offset, die waarschijnlijk niet met twee baby’s tegelijkertijd te maken wil hebben. Er kan echter een sprankje hoop voor hem zijn, omdat de Twitter-detectives denken dat de test nep is.

Volgens HipHopDX hebben veel Twitter-gebruikers inconsistenties gevonden met de test zelf. Een tweet merkt op dat het woord ‘individu’ verkeerd is gespeld in de resultaten, wat leidt tot beweringen dat het geheel is gefotoshopt. Ze heeft blijkbaar ook een geschiedenis van rapper’s vaderschapstesten. Ze had namelijk, terug in maart, er één naar Chief Keef gestuurd.

“De test stelt dat er een 99,99% kans is dat de Offset de biologische vader van het kind is.“