Cardi B vs. Nicki Minaj nog aan de gang?

Ondanks dat het een van de meest gevraagde jonge artiesten in het spel is, voelt Cardi B nog steeds aan alsof ze iets te bewijzen heeft. Hoewel haar successen talrijk zijn, heeft dat haar niet tegengehouden om meer vocale tegenstanders met wat negativiteit in haar commentaar te laten glijden. Helaas lijkt het erop dat deze tegenstanders mevr. Bardi blijven irriteren, en het komt steeds vaker voor dat ze verbale sparring krijgt met diegenen die haar proberen af te breken. En hoewel het begrijpelijk is, zou je hopen dat Cardi de omvang van haar prestaties beseft; het is niet vaak dat iemand van een stripclub naar een van de grootste nieuwe artiesten ter wereld kan gaan.

Terwijl Cardi hard aan het werk is geweest om haar ambacht te perfectioneren, hebben sommigen een beetje over de vertraging gereden. De vingers zijn gewezen op haar label, die blijkbaar tevreden zijn met de singles. Toch zijn fans niet bepaald bekend om hun geduld en blijft het onderwerp van Cardi’s album doordringen in haar commentaarsectie.

Onlangs beweerde een hater dat Cardi aan het wachten was tot Nicki zou vallen voordat ze haar eigen project zou uitbrengen. Cardi zelf stapte in om haar eer te verdedigen en schreef “Wachten op wat? Wat gaat dat voor mij doen en ik zal mijn shit snel releasen”.

“Wachten op wat? Wat gaat dat voor mij doen en ik zal mijn shit snel releasen.“

Cardi B.