Cardi B reageert op Celina Powell’s commentaar over Offset

De afgelopen week heeft Offset zich verwikkeld in een beetje baby-mama drama toen hij reageerde op Celina Powell, die beweert dat zij zwanger was van Offsett’s 4de kind. De rapper en Powell zouden weinig woorden op Twitter uitwisselen nadat ze had besloten om screenshots te plaatsen van hun gesprekken, terwijl Offset bleef weigeren Powell te leren kennen.

Cardi B sprook over de situatie op Twitter: “Mensen zijn zo ellendig dat ze een leugen geloven alleen om over iets te praten.” Ze voegde aan de tweet toe: “You will soon thoo” in een referentie die we hopen is gericht op haar komende debuut album.

Ze ging door met het retweeten van een aantal berichten van fans die haar steunen tegen de critici die geloven dat Cardi B minder spraakzaam moet zijn over de situatie.

Fans van Offset & Carbi B hebben een moeilijke week achter de rug nadat er geruchten opdoken dat het weleens over zou zijn tussen het glamourkoppel.

Celina Powell beweert zwanger van Offset te zijn. Dit zou betekenen dat baby nummer 4 onderweg is en dat is zeker niet iets waar Cardi B op zit te wachten. Hoewel Celina aan de  hand van screenshots hun stomende affaire kan bewijzen ( én dit heeft zij dan ook gedaan via twitter), blijft Offsett in alle talen  het bestaan van miss Powell ontkennen.

Iets waar Cardi B haar toekomstige wederhelft in volgt. Zij heeft namelijk in een tweet laten weten dat mensen zo ellendig zijn dat ze elke leugen willen geloven om over iets te kunnen praten. Ook voegt ze eraan toe dat mensen binnenkort zullen zien. Heeft zij er misschien een song over geschreven op haar aankomende album “Privacy”? Op 6 april zullen wij dit met zekerheid weten.

En wat betreft Carbi & Offset? Still going strong, zoals zij dat zeggen op zijn Amerikaans ;-).

“Mensen zijn zo ellendig dat ze een leugen geloven alleen om over iets te praten.“

Card B