CARDI B: “JULLIE WILLEN ME NIET ZIEN WINNEN!”

De “Bodak Yellow”-rapper Cardi straalt deze maand op de cover van Vogue, daarin spreekt ze genadeloos over haar haters. Cardi staat bekend om haar grote mond en critici de mond te snoeren, dat deed ze opnieuw tijdens het interview voor het iconisch tijdschrift.

Cardi B bracht eerder in mei het liedje “Press” uit en ontving na de release veel haat, de single deed het minder goed dan haar hitsingles zoals “Bodak Yellow” en “I Like It Like That”. Ondanks het nummer op 16 stond in de Billboard 100 beschouwde online haters het liedje als een grote flop.

Online verwijten naar het hoofd gesmeten krijgen is niks nieuw voor Cardi, tijdens haar akkefietje met rap legend Nicki Minaj ontstond er ook een strijd tussen de twee fanbases en kreeg vooral Cardi ervan langs, aangezien ze redelijk nieuw in the game is vonden velen het niet kunnen dat ze Nicki Minaj zo behandelde. De beef tussen beide is momenteel op een laag pitje en de vrouwen doen beide hun eigen ding. Er is plaats genoeg voor dominante en lyrisch sterke vrouwen in de urban scene.

Op de haat voor haar single had ze ook iets te zeggen: “Press deed het niet zo goed als eerdere releases maar ik vind het een goed nummer, het is gangsta en tof. Mensen online zullen altijd wel iets over mij te vertellen hebben. Wanneer ik mijn naam op Twitter zoek zie ik telkens haat tweets, de mensen willen me niet zien winnen!”

Qua muziek is het momenteel stil rond de rapper maar we kunnen in het nieuwe jaar een nieuw album verwachten dat Tiger Woods zal heten.