Cardi B en Offset zijn al sinds september 2017 getrouwd en niemand wit het!

Misschien heb je de proposal van  Offset gezien. Offset vroeg Cardi B ten huwelijk terug in oktober tijdens het powerhouse-concert Power 99 in Philadelphia. Cardi B was verrast en excited….en ze was ook al getrouwd met Offset.

Het blijkt dat de rappers al sinds september getrouwd zijn. Op maandag bekende Cardi dat het paar allang getrouwd was voordat ze een gigantische diamanten verlovingsring begon te dragen en onthulde dat ze zwanger was.

“Er zijn zoveel momenten dat ik deel met de wereld en dan zijn er momenten die ik voor mezelf wil houden! Trouwen was één van die momenten!” Cardi B schreef in een status die werd gedeeld op Twitter. “Onze relatie was zo nieuw … maar we waren zo verliefd dat we elkaar niet wilden verliezen,dus op een ochtend in september werden we wakker en besloten we te trouwen.”

Cardi B trouwde zonder een jurk, ring, make-up en gasten.

Cardi B schreef dat ze nog steeds haar droom “proposal” heeft gekregen en dat mensen niet meer kunnen zeggen dat zij een kind buiten haar huwelijk heeft gehad.Hoewel het huwelijk van de muzikanten al lang officieel is, zijn de twee nog steeds bezig met het plannen van een bruiloftsreceptie.

“Er zijn zoveel momenten dat ik deel met de wereld en dan zijn er momenten die ik voor mezelf wil houden! Trouwen was één van die momenten!“

Cardi B