Bruno Mars vervangt Cardi B met Ciara, Ella Mai & andere artiesten voor “24K Magic” Tour

Cardi B is nog niet begonnen aan een echte tournee na de release van haar album, Invasion Of Privacy. De rapper moest mee gaan met Bruno Mars dit najaar tijdens de “24K Magic” -tour nadat de twee samenwerkten aan de “Finesse” -remix. Het is begrijpelijk dat Cardi zich terugtrok vanwege de geboorte van haar kind, Kulture. Het lijkt er echter op dat Bruno Mars een ander belangrijk talent heeft aangenomen om met hem op pad te gaan.

Ondanks het feit dat Cardi B niet mee kan, heeft Bruno Mars nog een paar andere artiesten die dit najaar met hem op pad gaan. De zanger ging naar Instagram om de vervanging van Cardi B te delen. Hij brengt een gezonde mix van de old en new school naar de tour als zijn openers. Ciara, Boyz II Men, Charlie Wilson en Ella Mai zullen de weg raken met Bruno. Het lijkt absoluut een goede match voor iedereen.

Hoewel Cardi B misschien niet gaat touren, heeft ze wel meer muziek die nog moet uitkomen. Vorige week was ze op Instagram Live en onthulde ze dat ze dit najaar met een nieuw project komt. Ze zei dat ze het op 1 september wilde uitbrengen, maar dat er nog vier of vijf nummers missen.

Hath the game changeth??? 🤔

Een bericht gedeeld door Bruno Mars (@brunomars) op

“Ondanks het feit dat Cardi B niet mee kan, heeft Bruno Mars nog een paar andere artiesten die dit najaar met hem op pad gaan.