Bruno Mars doneert geld om ervoor te zorgen dat 24K Hawaiianen Thanksgiving-maaltijden krijgen

De muzikant reist en reist over de hele wereld tijdens zijn 24K Magic-tournee. De tournee heeft honderden miljoenen aan inkomsten binnengehaald. Aan deze maand komt een einde in Bruno’s geboortestad Honolulu, Hawaii. Het is duidelijk dat de uiteindelijke 24K Magic-prestaties van Mars om een ​​aantal redenen zinvol zullen zijn.

Volgens een rapport van People is Mars van plan om op buitengewone wijze het vakantieseizoen te betreden en een aanzienlijke donatie te doen via de Hawaii Community Foundation aan het Thanksgiving Diner Programma. In een gebaar ter ere van zijn tournee en recente album, zal de donatie van Mars ten goede komen aan 24.000 inwoners van Hawaï.

Hoewel hij misschien niet zo snel een Thanksgiving-maaltijd kookt, geeft Bruno er zeker om om ervoor te zorgen dat duizenden mensen op Hawaii toegang hebben tot een maaltijd. De maaltijden worden ook beschikbaar gesteld aan mensen die thuis zijn.

“Volgens een rapport van People is Mars van plan om op buitengewone wijze het vakantieseizoen te betreden en een aanzienlijke donatie te doen via de Hawaii Community Foundation aan het Thanksgiving Diner Programma. “