Bow Wow geeft al zijn geld weg

Het leek er even op dat alles goed ging met Bow Wow. Hij was weer begonnen met het uitbrengen van muziek en concentreerde zich op zijn geluk met zijn vriendin. Iets lijkt hem vandaag echter pissig te hebben gemaakt. Shad Moss heeft hard gewerkt om succesvol te blijven sinds zijn jongeren jaren. Helaas is hij misschien niet op het niveau dat hij zichzelf heeft voorgesteld, omdat hij iedereen vertelt dat hij al zijn geld weggeeft en gaat werken bij GameStop om zijn geluk weer op te bouwen.

De blow-up lijkt te zijn begonnen nadat iemand had getweet Bow Wow  hem uit zijn sectie van de club had geschopt omdat hij Bow Wow en zijn vriendin aan het filmen waren. Kort nadat hij op hun tweet had gereageerd, schreef hij dat hij het goed had met The Shade Room, maar dat hij geen tijd heeft voor andere ‘roddel en hatelijke sites’. Een paar berichten zijn verwijderd, waaronder één waarin Moss zegt dat hij zijn therapeut gaat bezoeken omdat hij er klaar voor is om alles weg te gooien.

Hij lijkt ook eerlijk te hebben gesproken, omdat hij toen zei dat hij al zijn geld aan de Cash-app weggaf om te zien of geld mensen gelukkig zal maken. In zijn zoektocht naar geluk zegt Bow Wow dat hij “deze rotzooi zal verlaten” om te gaan werken bij GameStop.

“In zijn zoektocht naar geluk zegt Bow Wow dat hij “deze rotzooi zal verlaten” om te gaan werken bij GameStop.“