BLUEFACE LIGT ONDER VUUR OP SOCIAL MEDIA

Blueface ligt al enkele dagen onder vuur voor het gooien van geld naar daklozen. Op het eerste zicht misschien een mooi gebaar maar als je de video ziet denk je er misschien anders over.

De rapper die opkwam met het nummer ‘Thotiana’ kreeg heel wat kritiek op sociale media nadat er een video rondging van Blueface die op een auto staat en geld gooit naar daklozen. De kritiek gaat vooral over het feit dat de artiest het geld gooit alsof hij in de stripclub staat.

Hieronder kan je enkele reacties lezen op de video:

Het is niet de eerste keer dat de rapper onder vuur komt te liggen op Twitter. Er deed eerder al een video de ronde waarop Blueface op een concert water uitdeelt aan zijn fans. “Ik ga flesjes water gooien, als je het opvangt neem je een slok en geef je het door!” zegt de artiest, maar hij vult dit aan met de volgende zin. “Vang het enkel op als je blank bent!” Natuurlijk was dit niet acceptabel voor de Twitter community en kan het zelfs wel eens zijn dat de rapper dit gaat voelen bij de release van zijn lang verwachte EP “Find The Beat”.

Auteur: Ygaël