Beyonce maakt het even duidelijk tijdens de OTR II Tour

Als iemand dacht dat ze weg konden komen met het verspreiden van valse geruchten over Beyonce, had die persoon het mis! Bey en haar man Jay Z hebben zojuist het Europese deel van hun On The Run Tour II afgemaakt en Bey besloot om tijdens haar eerste stop in Noord-Amerika, haar fans speels te laten weten dat ze niet zwanger is.

Als je het je nog herinnert, dachten mensen echt dat ze zwanger was door sommige beelden tijdens een paar concerten. Niemand nam even de tijd om te beseffen dat ze op haar vrije dagen op jachten in Italië was en bijna elke avond uit eten ging om het beste voedsel dat het land te bieden had te eten – maar toch moesten ze denken dat ze zwanger was.

Tijdens een recent concert kwam de “Flawless” track van Beyonce op en maakte de zangeres een punt om het publiek te vertellen dat “fouten je mooi maken.” Na het zingen van “I Woke Up Like This” klopte ze op haar buik en maakte ze een punt om te laten weten dat ze niet in verwachting is en dat het allemaal goed gaat voor haar en haar lichaam. Flawless Bey!

“Bey besloot om tijdens haar eerste stop in Noord-Amerika, haar fans speels te laten weten dat ze niet zwanger is.“