Beyonce, Jay Z, Pharrell, Usher en meer treden op tijdens Free Mandela 100 Fest

Als je toevallig in december in Johannesburg, Zuid-Afrika bent, dan ben je op het juiste moment daar omdat er een gratis festival met een gestapelde line-up zal zijn. Het Global Citizen’s Mandela 100 festival vindt plaats op 2 december en een aantal van de hoofdacts omvatten Beyonce, Jay Z, Pharrell, Wizkid, Usher, Ed Sheeran en meer.

Oprah Winfrey zal een keynote speech geven over de nalatenschap van Mandela, terwijl Tyler Perry en Naomi Campbel zullen dienen als gastheren.

“Het levensverhaal van Nelson Mandela is een bewijs van de kracht van de menselijke geest en het vermogen van een man om de wereld te veranderen door op te komen voor waar hij in geloofde”, zei Oprah. “Het is een van de grote eerbetuigingen van mijn leven om zoveel tijd met hem te hebben besteed, en ik kijk er naar uit om zijn moedige leven te vieren. ”

“Het levensverhaal van Nelson Mandela is een bewijs van de kracht van de menselijke geest en het vermogen van een man om de wereld te veranderen door op te komen voor waar hij in geloofde“

Oprah