Azealia Banks praat over Beyonce: “GEEN IDEE waarom ze een normale B * tch wil zijn”

Azealia Banks staat bekend als een “beefmaker”. Ze is er onlangs mee begonnen met Nick Cannon en zijn Wild’n Out-crew over wat sommigen een gewone roastsessie noemen. Nu lijkt ze Beyonce naar één of ander drama te willen slepen.

Screenshots van de verhaalposten van de Instagram van Azealia werden online gedeeld. In haar tekstberichten zei ze dat Beyonce choreografie heeft gestolen van een andere artiest.

“Het lijkt er altijd op dat Giselle haar beste Beyonce-impressie doet, ik hoop echt dat ze snel echt wordt met zichzelf en vernedert zichzelf genoeg om de visies te accepteren en de volledige projecten die vrouwen bewonderen die ze voor HAAR hebben samengesteld.”

Nadat ze Mrs Carter heeft gebeld voor een of andere geheime diefstal, bestempelt Azealia haar als standaard.

“We hebben geen Beyonce-momenten meer nodig. Niemand heeft Beyonce nodig om #ootd’s te doen alsof ze een aantal opkomende modustroostes maakt.” Wat is et volgende? Een Beyonce en fashion nova-samenwerking ???? Ik heb GEEN IDEE waarom zij wil een “regular bitch” wilt zijn. Het maakt me verdrietig.

“Ik realiseer me dat mijn ex-danseres Ashanti heeft gechoreografeerd voor Beyonce en de originele choreografie @gypjaq gemaakt voor Contessa heeft gestolen. Beyonce moet over zichzelf heen komen en me gewoon aannemen want ookal was Coachella schattig … het was nog steeds meer van hetzelfde .”

Toen iemand in de DM van de rapper gleed om haar op haar plek te zetten, maakte Banks duidelijk dat ze alleen een reactie van Beyonce zelf zou respecteren. Het is twijfelachtig dat Queen Bey tijd heeft om deze foto’s te erkennen.

“In haar tekstberichten zei ze dat Beyonce choreografie heeft gestolen van een andere artiest.