Amber Rose zegt: succesvolle co-ouderschap met Wiz Khalifa betekent geen seks

Omdat Wiz Khalifa verbonden is met model Winnie Harlow, is het waarschijnlijk een goed idee dat hij helemaal niet naar bed gaat met zijn ex-vrouw, Amber Rose. Afgelopen weekend op de MTV VMA’s, sprak Amber over co-ouderschap met Wiz en hun vijf jaar oude zoon, Sebastian, en blijkbaar werkt het zo goed omdat ze niet fysiek samen bezig zijn.

“Om eerlijk te zijn hebben we geen seksuele relatie samen”, vertelde de 34-jarige aan US Magazine en voegde eraan toe dat intimiteit leidt tot “vechten” en gecompliceerde gevoelens. “Ga vooruit en maak het gewoon over je kind en je zult in staat zijn om om vrienden te zijn.”

Amber is nu aan het daten met de Denver Nuggets-speler, Monte Morris, waarvan ze zegt dat hij haar lang achtervolgde totdat ze de 23-jarige eindelijk een kans gaf. Wat betreft haar huidige relatie met Wiz, vertelde ze vorig jaar de publicatie: “We houden allebei van onze zoon, dus het komt eenvoudig. We leven niet zo ver van elkaar vandaan, dus elke keer als Sebastian hier terug wil komen of met zijn vader mee wil gaan, kan dat gewoon. We videochatten elkaar veel. . . We praten elke dag met hem, ongeacht waar hij is.

“Om eerlijk te zijn hebben we geen seksuele relatie samen

Amber Rose