50 cent verhuist om baby mama’s reality show te stoppen

Het lijkt erop dat Fifty’s ex-vriendin Shaniqua Tompkins op het punt staat een moeilijke les te leren. Toen ze ontdekte dat ze van plan was om toe te treden tot Nas ‘baby-mama Carmen Bryan voor een reality-serie, belde 50 Cent snel de homie Ari Melber op om alles op stop te zetten. 50 plaatste een afbeelding van hemzelf en Melber, met een krachtige waarschuwing gericht op Thompkins.

“Als we bidden voor succes, bidden we niet voor jaloezie of rechten, maar ze komen ermee.” Ari , ik moet dit op een manier zeggen zodat ze me kan begrijpen, “schrijft hij. “Ok b****, zoek een job, ik ben de baas over je rechten en TV is neen, ik weet niet wat ik moet zeggen, oh schud je nieuwe neppe kont bij club Angels.”

Het is duidelijk dat 50 Cent niet blij is en wilt niet dat zijn privé leven naar buiten komt, en dat is begrijpelijk.

“Als we bidden voor succes, bidden we niet voor jaloezie of rechten, maar ze komen ermee.