50 cent richt zich op de “Empire” -serie: “Nog steeds mijn sh * t aan het stelen”

50 Cent heeft jarenlang keihard gevochten met Empire en zijn cast. De rapper claimt de productie die in tegenspraak is met zijn show. Empire steelt constant zijn ideeën. Zijn laatste claims komen met fotografisch bewijs van de vermeende oplichterij.

De rapper uploadde een zij-aan-zij vergelijking van twee afbeeldingen. De eerste toont de hoofdcast van Empire, opgesteld in een low-key verlichte opname. De volgende afbeelding heeft een soortgelijk concept als het de leden van G-Unit op een rij weergeeft.

Dit is de meest recente opgraving. In 2016 heeft 50 Cent de show van Taraji P. Henson belachelijk gemaakt en beweerde dat de views minder waren.

“Nou kijk eens naar de goede kant, je kunt je trofeeën opeten, ik was aan het praten met een oud meisje, maar je voelde alsof je moest reageren.” SMH je weet dat ik van je koekje houd, ik heb een nieuwe show voor je BINNENKORT! !! # EFFENVODKA.”

“Old Girl” schoot terug met de snelheid.

“Voor de verwarde mensen. Doe ECHT onderzoek !!! Losse verandering maakt zooooo veel ONNODIGEND GELUID. NOG STEEDS OP ZOEK NAAR DAT DAMN CENT SIGN !!! Ik denk dat het verouderd is. CONGRATS OP JE SUCCES ZWARTE MAN !!! @ 50cent.”

“In 2016 heeft 50 Cent de show van Taraji P. Henson belachelijk gemaakt en beweerde dat de views minder waren.