50 Cent beweert nooit eigenaar te zijn geweest van O’ Bitcoin, Crypto fortuin was een leugen

50 cent diende documenten in zijn faillissementszaak in en gaf toe dat “Recente berichten in de media ten onrechte hebben verklaard” dat hij naliet om vermeende belangen in Bitcoin bekend te maken aan zijn faillissementsrechtbank, maar dat hij in werkelijkheid “nooit eigenaar was”.

De rapper verwijst naar rapporten van vorige maand waarin hij beweerde miljoenen in bitcoin te hebben verdiend nadat hij zijn album “Animal Ambition” in 2014 had toegestaan en ​​de cryptocurrency als betaling te accepteren. Uit rapporten bleek dat hij 700 bitcoins had gegooid, die een waarde hadden van $ 7 miljoen tot $ 8 miljoen tijdens de crypto-boom enkele weken geleden.

Volgens de documenten zegt 50 cent dat “Animal Ambition” bitcoin-betalingen accepteert, maar het werd door een derde partij omgezet in Amerikaanse dollars voordat het hem of zijn bedrijven bereikte. Hij benadrukt dat hij nooit een bitcoin heeft gehad.

Hij zegt dat na vragen van de Amerikaanse curator en crediteuren met betrekking tot zijn faillissement, hij zijn adviseurs opdroeg de situatie te onderzoeken en ervoor te zorgen dat hij nooit een bitcoin verzamelde.

En waarom ging iedereen, inclusief 50, mee met het nepnieuws? Hij zegt: “Over het algemeen, zolang een persverhaal niet onherstelbaar schadelijk is voor mijn imago of merk, heb ik meestal niet de behoefte om de rapportage publiekelijk te ontkennen.” Hij voegt eraan toe: “Dit geldt wanneer ik voel dat het betreffende persbericht gunstig is voor mijn imago of merk, ook al is het rapport gebaseerd op een verkeerd begrip van de feiten of dat het onwaarheden bevat.”

“Over het algemeen, zolang een persverhaal niet onherstelbaar schadelijk is voor mijn imago of merk, heb ik meestal niet de behoefte om de rapportage publiekelijk te ontkennen.“