21 Savage is brits & Trump pikt het niet!

Voglens de Amerikaanse immigratiedienst is gebleken dat de 21Savage, wiens echte naam SHA YAA Bin ABRAHAM- JOSEPH is, als tiener naar Atlanta is gekomen.

Hij werd vorige week opgepakt bij een gerichte handhavingsactie van de Immigratiedienst en de politie, ICE genoemd. Zo kwam het naar boven dat zijn visum al lang afgelopen is. De woordvoerder noemt zijn imago onecht omwille van het feit dat de rapper gezegd zou gezegd hebben dat hij in ATL is opgegroeid.

Heel wat fans claimen dat de overheid het niet kan verkroppen dat een succesvolle zwarte man heel wat invloed heeft. Zijn tweede studioalbum kwam in december 2018 op nr 1 terecht in de Billboard-albumlijst die samenwerkingen bevatten met Drake, Cardi B en Malone.

Dat hij het goed doet op muzikaal vlak kan niemand van hem ontnemen maar de overheid twijfelt sterk aan zijn functie als rolmodel. Hij zou deel hebben uitgemaakt van bendes, zou 6x beschoten zijn geweest en is in zijn eerste middelbaar van elke school in zijn district buitengesmeten voor wapenbezit.

Dit wordt een interessant verhaal om te volgen. We keep u posted!

“Heel wat fans claimen dat de overheid het niet kan verkroppen dat een succesvolle zwarte man heel wat invloed heeft.”