11-jarige Alaya High wordt de jongste rapper die deel uitmaakt van Empire

Aaahh de jeugd… Alaya High heeft zojuist records in Empire Distribution-platen gemaakt door de jongste te worden die ooit met het label tekent.  Empire Distribution heeft zaken gedaan met mensen als Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Ab-Soul, Anderson Paak, Freddie Gibbs, YFN Lucci, Young Dolph, Boosie Badazz, Webbie en nu een 11-jarige female rapper.  Alaya representeert Atlanta, maar is momenteel gevestigd in Houston, Texas, terwijl Empire Distribution zijn openingstijden in en rond de Sillicon Valley houdt.

In tegenstelling tot sommige rapprofessionals die valse verwondingen veroorzaken om geen zwakte te laten zien, zet Alaya het allemaal tevoorschijn, vooral tijdens haar optreden boven BlocBoy JB’s “Shoot”. Hoewel ze nergens in de buurt van een afgewerkt product is, krijg je een gevoel dat ze door kinetische bewegingen grote instincten voor haar “craft” heeft.

We wensen dit jong talent veel succes!

“Hoewel ze nergens in de buurt van een afgewerkt product is, krijg je een gevoel dat ze door kinetische bewegingen grote instincten voor haar “craft” heeft.“

🗣FreestyleFriday Tha 13th... Part3 #princessslayaedition #cheatcodelaylay #lipspoppin

Een bericht gedeeld door Alaya High (@thatgirl_laylay44) op