1 jaar herdenking sinds de aanslag in Manchester tijdens Ariana Grande’s tour

Het is een jaar geleden dat een terrorist een concert van Ariana Grande heeft aangevallen, waarbij drieëntwintig mensen werden vermoord. Grande organiseerde toen een benefietconcert in Manchester om geld te verzamelen voor alle slachtoffers.

Grande nam  een bezoek aan Twitter om zich deze dag te herinneren. Op 21 mei postte ze een tweet die liefde beweerde voor al haar fans.

In een interview met Time zei ze: “Ik wou dat ik meer kon doen.”Ik wil niet zoveel kracht geven aan iets dat zo negatief is. Daarom deed ik mijn best om te reageren zoals ik deed. Het laatste wat ik ooit zou willen, is dat mijn fans dit zien en denken dat het gewonnen heeft”.

“Op 21 mei postte ze een tweet die liefde beweerde voor al haar fans.“